Möt oss på KarlOskar dagarna i Växjö
18-19 Augusti

Den 18-19 Augusti kommer vi vara på plats i Växjö. Som vanligt bjuder vi på Spelfest. Vi har med oss flera nya titlar så som allas favoriter FORTNITE, ROCKET LEAGUE och FALL GUYS. Men är ni mer inne på en mer traditionell genre så kanske Street fighter IV ligger er varmare om hjärtat. Men är inte detta nog med utmaning finns det 2v2 utmaningar i årets shooter CALL OF DUTY. Sist men inte minst, skall man tävla måste man få vinnaoch självklart finns det massor av priser. 
Vi tillsammans med Surefire har lyckats få med oss priser till ett sammanlagt värde av 7000kr. 
Nu till det bästa. DET ÄR GRATIS!

Vart: Event Center Knock em Down
När: Fredag och Lördag mellan kl 14:00 – 20:00
Tävlingar: Fallguys, Gangbeast, Streetfighter 6, Call Of DutyXBOX GAME PASS

Tillsammans med Xbox Game Pass kan vi erbjuda massor av spel så som Fifa 23, Need for Speed Unbound, Fortnite med mer sitt ner en stund och spela tillsammans och njut av alla fantastiska spel. Vår personal på plats svarar gärna på frågor eller om ni undrar vilket spel som skulle passa er så lovar vi att hjälpa till. 10st fullmatade Xboxar från Series X till S finns att prova. 

Tävlingar

Under dagarna kommer vi köra olika tävlingar för tider med mer är ni tvugna att komma till eventet men vi kommer köra Fallguys matcher för dem mindre. Streetfighter IV för alla tryhards och Call of duty  2v2 för er FPS fans. Det kommer också gå att köra Gang Beast fun tour för alla som inte gillar att tävla men tycker det är kul att få saker.

Prova på

Flera olika typer av spel och flera typer av spel hårdvara kommer finnas på plats så prova på att testa något nytt och se om ni hittar någon ny favorit.

Bandai Namco

Vi erbjuder flera spel så som Park beyond, Tekken 7 , Dragon Ball FighterZ med fler

Partners

Detta är våra sponsorer och partners som gör våra event möjliga.