Växjö 18-19 augusti

Karl-Oskar Dagarna

Den 18-19 Augusti kommer vi vara på plats i Växjö. Som vanligt bjuder vi på Spelfest. Vi har med oss flera nya titlar så som allas favoriter FORTNITE, ROCKET LEAGUE och FALL GUYS. Men är ni mer inne på en mer traditionell genre så kanske Street Fighter VI ligger er varmare om hjärtat. Men är inte detta nog med utmaning finns det 2v2 utmaningar i årets shooter CALL OF DUTY. Sist men inte minst, skall man tävla måste man få vinna och självklart finns det massor av priser. Vi tillsammans med Surefire har lyckats få med oss priser till ett sammanlagt värde av 7000kr. Nu till det bästa. DET ÄR GRATIS!

Vart: Event Center Knock em Down
När: Fredag och Lördag mellan kl 14:00 – 20:00

Värnamo 2 September 2023

Gummifabriken firar 5år

Ta fram glitterkavajen och putsa dansskorna för i september bjuder vi in till en jubileumsfest utöver det vanliga. Det blir en fullspäckad helg med allt från stora artister som Danny Saucedo till spännande föreläsningar, barnaktiviteter och Silent Disco.

Nässjö 14 September 2023

Nördcafe på Pigalle

Under en kväll kommer Consolidate tillsammans med ABF att bjuda på Nerdcafe. Hos oss kommer ni kunna testa nya spel, prova på TABLETOP spel och träffa likasinnade. 


Nässjö 3-4 November 2023

Consolidate Gaming Event

Två dagar av E-Sport, Gaming, Cosplay, Rollspel, Kodning, Prova på, Japansk populärkultur. Alla är välkomna och allt är gratis.