Vårt team jobbar riktigt hårt just nu. Hittills har vi gjort fem stycken event samt våra populära Game On i vår studio. Vi tycker att det är riktigt roligt, för vi har hela sex event till att genomföra – I ÅR! Det bästa är att vi har ännu fler event att anordna, i många fler delar av Sverige!

Första eventet i år tog av stapeln redan i februari i Värnamo på Gummifabriken, mer om det kan ni läsa i detta blogginlägget. Det var andra gången vi var på Gummifabriken och eventet blev en riktig succé. Fler gånger blir det, så håll utkik på våra sociala medier så ni inte missar något event nära er!

Sedan har vi varit på Vox Hotel i Jönköping och varit värd för Tekken 8-releasefest vilket var helt fantastiskt! Ta gärna ett titt på vårt Youtube-klipp från partyt nedan (och glöm för guds skull inte att gilla och prenumerera på vår Youtube-kanal).

Därefter har vi återigen varit i Värnamo och Gnosjö för mindre event. Sedan var vi i Kalmar för första gången! Ungdomsfestivalen Fullt Ös var riktigt glöd hett med många aktiviteter, tivoli och konsert! Vi tackar och bockar för den här upplevelsen samt möjligheten att få visa upp vad det är vi har att erbjuda.

Nu ser vi riktigt mycket fram emot sommaren där vi kommer att besöka två nya städer samt ett kärt återbesök. Skriv upp detta i era kalendrar!
Lerum – 5-6 juli
Kumla – 26-27 juli
Växjö – 16-18 augusti

Vi hoppas verkligen att vi får träffa er på dessa evenemang, för detta får ni inte missa!

Ignite Your Passion For Games at CONSOLIDATE!
Unleash the Game, Unite the LEGENDS!

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *