Vi är oerhört glada att presentera årets första Consolidate, och Värnamo med Gummifabriken blir vårt första stopp. Den 17-18 februari blir det två dagar fyllda med spelkultur.

Aktiviteter inkluderar:

 1. Föreläsningar om Cosplay:
  • Ta chansen att träffa andra cosplayare och delta i en föreläsning av Lizandra Hermansson om cosplay för nybörjare.
 2. Rollspel med Fria Ligan:
  • Tillsammans med Fria Ligan visar vi upp massor av nya och gamla rollspel. Låna och provspela på plats. Spel som Alien, Blade Runner, och Tales from the Loop kommer att vara på plats.
 3. Husqvarna AB och DOOM:
  • Utforska hur några rastlösa ingenjörer kodade om en robotgräsklippare för att spela DOOM. Testa spelet och få inspiration kring möjligheterna ingenjörsutbildningar och arbete kan erbjuda. I montern kan du även prova spelet och kolla in Husqvarnas Automower.
 4. Xbox Game Pass Spelstationer:
  • Upplev över 100 spel på våra 40 spelstationer med Xbox Game Pass. Populära spel som Fortnite, Fall Guys, Forza Motorsport, och Call of Duty: Modern Warfare 3 kommer att finnas tillgängliga.

Eventets tema:

 • Spelkultur för alla! Evenemanget är gratis och alla är välkomna. Vi strävar efter att erbjuda något för alla, med vår personal på plats för att hjälpa, informera och inspirera. Utforska nya spel och den senaste tekniken med oss.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en helg fylld med glädje och gemenskap på Consolidate Event i Värnamo!

Länk till eventet HÄR

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *