Tillsammans med Bandai Namco kan vi stolt presentera en mängd nya spel på plats i Växjö.

We Love Katamari

”We Love Katamari” är ett datorspel där spelarna styr en liten prins som rullar en klibbig boll kallad ”katamari”. Målet är att rulla upp olika föremål på jorden för att göra bollen större. Ju större bollen blir, desto större föremål kan rullas upp. Spelet har olika nivåer och mål, som att samla specifika saker eller nå en viss storlek på bollen. Det är ett färgstarkt och underhållande spel som blandar skratt och uppfinningsrikedom när spelare utforskar olika miljöer och samlar en mängd olika objekt på sin katamari-boll.

Dragon Ball FighterZ

”Dragon Ball FighterZ” har en traditionell 3 mot 3 fightingspelsmekanik, där spelare kan välja ett lag med tre olika karaktärer från ”Dragon Ball”-universumet. Varje karaktär har sina egna unika rörelser, specialattacker och superattacker som kan kombineras för att skapa imponerande kombinationer. Spelet riktar sig både till nybörjare och mer erfarna fightingspelsentusiaster, med en relativt lättillgänglig grundmekanik men även djup strategi för dem som vill utforska det.

Park Beyond

Park Beyond är ett datorspel som utvecklas av Limbic Entertainment och publiceras av Bandai Namco Entertainment. Det är ett nöjesparksimulatorspel som låter spelarna skapa och hantera sina egna fantasifulla nöjesparker. Spelet erbjuder en kombination av kreativitet och strategi där spelarna kan bygga och anpassa åkattraktioner, dekorera parken och interagera med virtuella besökare.

Tekken 7

Tekken 7 (鉄拳7) är ett fightingspel utvecklat och publicerat av Bandai Namco Entertainment. Det är den sjunde huvudsakliga och nionde totala delen i Tekken-serien. Tekken 7 släpptes till arkadhallar i mars 2015. En uppdaterad arkadversion, Tekken 7: Fated Retribution, släpptes i juli 2016 och innehåller utökad innehåll såsom nya banor, kostymer, föremål och karaktärer. De hemmaversioner som släpptes för PlayStation 4, Windows och Xbox One i juni 2017 baserades på Fated Retribution.

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *